Digitaal Dicteren is RedSpeak

RedSpeak is de standaard als het gaat over digitaal dicteren. Organisaties kiezen voor RedSpeak om zonder installaties een grote efficiëntieslag te realiseren met digitaal dicteren. De ingebouwde module, met high-end zakelijke spraaktechnologie in meer dan zes talen, zorgt voor een nog snellere verwerking van dictaten. 

Meer INFO
30 dagen gratis uitproberen?

 

Digitaal dicteren met RedSpeak

De afgelopen jaren heeft RedSpeak zich ontwikkeld tot de leidende dicteeroplossing in de markt. Eenvoud en gebruikerservaring hebben vanaf het begin centraal gestaan bij RedSpeak. Zo voegen wij nog steeds regelmatig features die worden aangeleverd door onze klanten. Zo is RedSpeak continu in beweging om die leidende rol te behouden. Het succes blijft niet onopgemerkt en we krijgen dan ook steeds meer aanvragen van kantoren die willen overstappen naar RedSpeak.

Informatie aanvragen

Waarom kiezen professionals voor RedSpeak digitaal dicteren?

Installatievrij

RedSpeak is digitaal dicteren in de cloud. Dit betekent geen installaties op uw server en daarom ook geen extra belasting van uw it-omgeving.  

Spraakherkenning in meer dan 6 talen

Naast digitaal dicteren kunt u met RedSpeak ook gebruik maken van spraakherkenning in meer dan 6 talen met een nauwkeurigheid tot 99%. Spraakherkenning wordt geleverd met vakgerichte vocabulaires zoals bijvoorbeeld juridisch of medisch.

Onderhoudsvrij

Dat doen wij voor u en gebeurt daarnaast volledig automatisch. Geen handmatige updates of herinstallaties bij een nieuwe IT-omgeving. Met RedSpeak digitaal dicteren heeft u altijd de nieuwste versie.

Schaalbare workflow

Naast individueel gebruik is RedSpeak ontworpen om samen met collega’s te gebruiken. Er kan eenvoudig een workflow worden ingesteld tussen insprekers en uitwerkers om een maximale efficiëntieslag te maken.

Niet merkgebonden

Maakt u bijvoorbeeld gebruik van dicteerhardware van Philips, Olympus of Grundig? Geen probleem. RedSpeak is merkonafhankelijk waardoor u probleemloos de hardware van alle bekende dicteermerken kunt gebruiken i.c.m. RedSpeak.

Nog veel meer features & voordelen

Naast de genoemde voordelen heeft RedSpeak vele features waarmee zij zich onderscheid van concurrenten. RedSpeak is een uniek digitaal dicteer platform waarvan u pas echt goed de kracht ervaart door het gewoon uit te proberen.

Informatie aanvragen

Professionals die kiezen voor RedSpeak

Advocaten

RedSpeak digitaal dicteren is perfect geschikt voor advocaten die de werkprocessen binnen hun kantoor willen optimaliseren. Spreek al uw juridsche brieven, e-mails en memo’s op kantoor, thuis of onderweg in. RedSpeak schrijft uw ingesproken teksten automatisch uit en stuurt deze door naar uw secretaresse.

PROEFACCOUNT AANVRAGEN

Medisch specialisten

Medisch specialisten gebruiken digitaal dicteren van RedSpeak om gespreksverslagen en medische brieven in te spreken. De medische spraakherkenning van RedSpeak zorgt voor een snelle verwerking naar tekst inclusief medisch vakjargon.

PROEFACCOUNT AANVRAGEN

Buitendienst

Spreek met RedSpeak direct na uw bezoek het gespreksverslag in. Vergeet nooit meer belangrijke details. Laat uw dictaten versturen naar uw secretaresse voor een nog snellere follow-up op uw bezoek.

PROEFACCOUNT AANVRAGEN

Overstappen van uw huidige oplossing naar RedSpeak?

Het overstappen naar een andere dicteeroplossing is tegenwoordig heel eenvoudig met RedSpeak. Er zijn geen serverinstallaties meer nodig om over te stappen. Daardoor kunnen wij RedSpeak binnen 2 uur voor uw complete kantoor implementeren. We maken de gebruikersaccounts aan, koppelen de voetpedalen en/of recorders en uw kantoor is klaar om met RedSpeak te starten. De meest genoemde redenen die klanten aangeven om over te stappen naar RedSpeak zijn:

  Eenvoudiger in gebruik
  Installatievrij
  Betere en snellere ondersteuning
  Betere herkenningsgraad spraakherkenning
  Gratis updates & upgrades
  Eenvoudige workflow
  
Meer uitwerkopties secretariaat
  Overal inspreken en uitwerken
  Betere oplossing voor hetzelfde of minder geld

 

Probeer de nieuwe RedSpeak dictafoon app
30-dagen triail

Gratis proefaccount, informatie of een offerte aanvragen


  Tarieven RedSpeak

  • Dictation Only

  • 12

   per maand/per gebruiker
  • Digitaal Dicteren
  • Ongelimiteerd dictaten uploaden en bewerken
  • Toegang via alle platformen/devices
  • Onbeperkt inspreken en uploaden
  • Inclusies alle support (ook implementatie)
  • Updates & Upgrades (Automatisch)
  • Workflow - Samenwerken tussen afdelingen
  • Installatievrij
  • Device onafhankelijk (Philips, Olympys, Grundig)
  • Inspreken met smartphone app (meerprijs € 7,50 p.m.)
  • 30-dagen uitproberen

   

  • Complete

  • 25

   per maand/per gebruiker
  • Digitaal dicteren & Spraakherkenning
  • Alle features van Dictation Only
  • Automatische verwerking naar tekst (tot 99% nauwkeurig)
  • Maatwerk woordenboek incl. vakjargon
  • Automatische correcties
  • Spraakherkenning in het Nederlands, Engels (meerdere dialecten), Duits, Italiaans, Frans & Spaans
  • 30-dagen uitproberen

  Ja, ik wil RedSpeak 30 dagen kosteloos en vrijblijvend uitproberen.

  U kunt RedSpeak altijd eerst 30 dagen kosteloos en vrijblijvend uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf. Het enige wat benodigd is voor uw proefaccount is een Smartphone (Android of iOS) of een digitale recorder (maakt niet uit welk merk) en u kunt starten met inspreken.


   Heeft u vragen of wenst u een demonstratie te ontvangen?

   Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

   0850604888