Dat is wat we doen bij Webbirds

Iedere dag willen wij maximale digitale impact realiseren voor onze klanten. Oogstrelende webdesigns die een onvergetelijke indruk achterlaten. Strakke online marketingcampagnes die zorgen voor conversies. We zitten naast onze opdrachtgevers om samen kansen te ontdekken en een echte connectie te maken tussen het merk en de doelgroep. Strategie en creativiteit staan centraal in alles wat we doen om de business van onze klanten te laten groeien.

MARCEL VAN DUIJVENBODE
MARCEL VAN DUIJVENBODE

Founder Webbirds

Over

De afgelopen jaren besteedde ik, naast mijn functie als accountmanager, veel tijd aan webdevelopment en design in o.a. Photoshop, Illustrator en Indesign. Steeds vaker kwamen er zakelijke verzoeken om klanten te helpen bij het opzetten van een website of online marketing campagne. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat mijn passie en kwaliteiten liggen in het laten groeien van organisaties m.b.v. webdesign en online marketing. 

Naast Webbirds

Ben ik partner bij RedSpeak. Een ontzettend gaaf dicteer- en spraakherkenningsplatorm wat in binnen- en buitenland veelvuldig wordt gebruikt door advocaten, artsen en professionals die veel tekst verwerken.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast loop ik regelmatig hard en geniet ik erg van vakanties en koken.

CONTACT MARCEL

 

RedSpeak

RedSpeak is de standaard als het gaat over digitaal dicteren. Organisaties kiezen voor RedSpeak om zonder installaties een grote efficiëntieslag te realiseren met digitaal dicteren. De ingebouwde module, met high-end zakelijke spraaktechnologie in meer dan zes talen, zorgt voor een nog snellere verwerking van dictaten. 

30-dagen proefaccount?
Meer informatie

 

Contactformulier

  [recaptcha]


  Adres- & Contactgegevens

  Webbirds
  Stationsweg 10
  2131 XG Hoofddorp
  085-0604888
  info@webbirds.nl
  www.webbirds.nl

  KvK 69759901